همه چیز درباره POE ، POE+ و UPOE
Power Over Ethernet یا PoE، مکانیزم استاندارد IEEE 802.3af است که وظیفه ارسال برق بر روی کابل شبکه CAT5 و CAT6 را بر عهده دارد. در صورتی که شما دوربین های مدار بسته تحت شبکه یا IP Camera دارید، میتوانید با استفاده از سوئیچ PoE، آنها را روشن کنید. علاوه بر این، در صورتی که سازمان شما دارای IP Phone و یا آنتن وایرلس است، میتوانید برق این تجهیزات را نیز از طریق سوئیچ PoE، تامین نمائید.
ارسال برق بر روی کابل شبکه با استفاده از PoE، اهمیت زیادی دارد. در آغاز باعث تمیزتر شدن کار میشود. بجای اینکه به IP Phone ها یا IP Camera، دو کابل متصل شده باشد (یکی برای دیتا و دیگری برق آداپتور)، فقط یک کابل شبکه متصل خواهد شد. از طرفی، هنگامی که برق تجهیزات را از طریق PoE تامین میکنید، کافیست سوئیچ PoE را به UPS متصل کنید تا در صورت قطع برق، IP Phone ها و دوربینها، خاموش نشوند. در غیر این صورت، باید ساختمان را برای UPS، کابل کشی نمائید.
به تصویر زیر دقت کنید
همانگونه که در تصویر مشاهده میکنید، ظاهر سوئیچ PoE، همانند سوئیچ معمولی میباشد و تنها از مشخصات سوئیچ میتوان متوجه قابلیت PoE آن شد. پورت های سویچ PoE امکان ارسال جریان برق بر روی کابل شبکه را دارند. بنابراین زمانی که Device ای را به این سوئیچ متصل میکنید، در صورتی که نیاز به دریافت جریان برق داشته باشد، سوئیچ جریان برق را بر روی کابل شبکه ارسال میکند.
با این همه سوال اینجاست؛ سوئیچ چگونه متوجه میشود که دستگاه خاموش، نیاز به دریافت جریان برق دارد؟ چرا که اگر به طور پیش فرض جریان برق را به سمت دستگاه ارسال کند و دستگاه نیازی به دریافت برق نداشته باشد (مانند زمانی که PC را به سوئیچ متصل میکنید)، دستگاه شما خواهد سوخت!
هنگامی که پورتی را به سوئیچ PoE متصل میکنید، سوئیچ، ولتاژ بسیار ضعیفی (حدود 2.8 ولت DC) را بر روی کابل شبکه ارسال میکند و پس از آن، مقاوت کابل را اندازه میگیرد. در صورتی که مقاوت کابل 25000 اهم باشد، متوجه میشود که Device متصل شده، نیاز به دریافت جریان برق دشاته و 15 وات جریان DC را بر روی کابل شبکه ارسال میکند.
همانگونه که میدانید، شبکه 100Mbps تنها از دو زوج (چهار رشته) کابل CAT5 استفاده میکند و دو زوج دیگر، بلااستفاده میباشند. سوئیچ PoE از دو زوجی که دیتا را عبور نمیدهند، برای ارسال برق به سمت Device استفاده میکند. بنابراین رشته های چهار، پنج، هفت و هشت وظیفه انتقال جریان برق PoE را دارند.
نکته اینجاست که در شبکه گیگابیتی، از هر هشت رشته کابل CAT6 برای ارسال دیتا استفاده میشود. با این همه جریان برق PoE نیز همچنان بر روی رشتههای چهارم، پنجم، هفتم و هشتم منتقل میشود.
POE در سال 2003 با معرفی استاندارد IEEE 802.3af روانه بازار شد.در این استاندارد مقدار توان 15.4W توسط منبع تغذیه روی دستگاه فرستاده می شود که از این مقدار تنها 12.95W آن به مصرف کننده می رسد و مابقی در مسیر کابل به هدر می رود.اما با معرفی استاندارد IEEE 802.3at در سال 2009،نسخه ی جدید PoE با عنوان PoE Plus ارائه شد که مقدار توان 25.5W را روی کابل ارسال می کند.
تفاوت + PoE Plus و PoE
در PoE از بین چهار زوج سیم موجود در کابل اترنت، دو زوج برای انتقال برق و دو زوج دیگر برای انتقال اطلاعات در سرعت های 10 یا 100Mbps استفاده می شوند. که این روش به دلیل تفکیک بستر انتقال برق و اطلاعات از یکدیگر، می تواند عیب یابی را راحت تر کند و به همین دلیل استفاده از آن رواج بسیاری دارد.
اما در PoE Plus از هر چهار زوج سیم هم برای انتقال برق و هم انتقال اطلاعات به صورت همزمان استفاده می شود.
تفاوت اصلی PoE و PoE Plus در میزان توانی ست که می توانند برای دستگاه مصرف کننده فراهم می کنند
و همانطور که در بالا به آن اشاره شد میزان توانی که PoE Plus می تواند برای دستگاه های مصرف کننده فراهم کند برابر 25.5W می باشد در حالی که این توان در PoE برابر 15.4W است.
تفاوت PoE + و UPoE چیست ؟
تفاوت اصلی UPoE و PoE Plus در میزان توانی ست که می توانند برای دستگاه مصرف کننده فراهم می کنند
و همانطور که در بالا به آن اشاره شد میزان توانی که PoE Plus می تواند برای دستگاه های مصرف کننده فراهم کند برابر 25.5W می باشد در حالی که این توان در UPoEE برابر 60W است.
از UPoE در صنعت پزشکی استفاده میشود که پوشش دهنده تجهیزات بیمارستانی متشکل از سیستم اخضار پرستار تجهیزات کنترلی بیمارستان
3 پاسخ
ممنون از زحماتتون
خواهش میکنم.انجام وظیفه هست